Post by perchbackpotime on Feb 24, 2022 11:52:00 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες glitch χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο από όλα το καλύτερο παιχνίδι του μήνα και όχι το καλύτερο στο τηλέφωνό μου, αλλά θα έλεγα ότι είναι το τέταρτο καλύτερο, αλλά δεν θα το υποτιμήσω είναι υπέροχο
Είναι τόσο κακό όταν βάζω το δεύτερο ρομπότ το παιχνίδι με διώχνει
Αξιοπρεπές παιχνίδι, πολύ χρονοβόρο, πολλά συγχωνευμένα ρομπότ για να φτιάξετε.
Μου αρέσει, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες
🤯😎🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼
Ddxg
Κακή κριτική
Ωραίο παιχνίδι, αλλά κατέληξε στην απεγκατάσταση λόγω του ενοχλητικού δακτύλου που προσπαθούσε να με κάνει να αγοράσω άλλο ρομπότ τη στιγμή που υπήρχαν διαθέσιμα νομίσματα. Μισώ που απλά αφήστε μας να παίξουμε.
Καλό απόγευμα εργάζομαι στην επιτάχυνση εκεί για σας ότι έχουμε μια καλή μέρα, παρακαλώ βρείτε το συνημμένο αρχείο είναι σαρωμένη εικόνα σε μορφή PDF των βημάτων μου και θα είμαι φίλος μου στο Facebook Yahoo AOL Windows live mail και το είναι τόσο καλό απόγευμα παρακαλώ ακολουθήστε εκεί με αυτό hkgyciblibytc
Stagveen
Το παιχνίδι μωρό είσαι εσύ όλη την ώρα, δεν θα σου πει τι να κάνεις με το χέρι
Βαρετό
Μου αρέσει τόσο πολύ (: 100% (:
Γενικά καλό παιχνίδι. Αν και είναι μια γενική ιδέα μόνο με ρομπότ μετασχηματισμού, προσωπικά μου αρέσει αυτό το είδος ιδέας και είμαι τεράστιος οπαδός των μετασχηματιστών, επομένως προσωπικά απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι. 4 αστέρια λόγω των κοινών προσθηκών, οι οποίες είναι απαραίτητες για να το διατηρήσετε δωρεάν, αλλά εξακολουθούν να είναι ενοχλητικές.
Το λατρεύω πραγματικά γιατί όπως αγαπώ τα ρομπότ και έτσι είναι πραγματικά καταπληκτικό για μένα
Πραγματικά διασκεδαστικό και μου αρέσει να αποκτώ νέα ρομπότ
Φοβερός
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
Cool γιατί όταν παίρνετε ένα νέο ρομπότ τους αρέσει η ασφάλεια
Τόσο δροσερό
Εύκολο στη λειτουργία
Είναι απλώς ένα αντίγραφο των επιπέδων συγχώνευσης, τα σεμινάρια πολύ μεγάλα και δυνατά, ήταν πολύ τεμπέληδες για να δώσουν τα ονόματα των ρομπότ και είναι ίσως το πιο βαρετό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ.
Merge Plane Robots - Idle Game Boshqalar fhzf
Ας πούμε απλώς ότι δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι πια, δεν θα με αφήσει να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και λέει ότι βλέπω ένα πρόσθετο για να πολλαπλασιάσω τα αυτοκίνητα, οπότε ναι, αυτό το παιχνίδι είναι ευγενικό σκουπίδι, Σρι.
Faceboo
Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω! Μου αρέσει αυτό που έκανες με το robo no.3. Ειναι γλυκο! Το καλύτερο μέρος είναι... Δεν ήξερα ότι μπορούσαν να μεταμορφωθούν
Μου αρέσουν τα ρομπότ
Εντάξει
Merge Plane Robots - Idle Game 休閒 bqmw
Merge Plane Robots - Idle Game عمومی aoul
Pooking - 台球城 體育競技 dle
Αλλά χρειάζεται λίγο περισσότερο αγώνα, αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι!
Είναι πολύ διασκεδαστικό idc για τις διαφημίσεις ή οτιδήποτε τις χρησιμοποιώ, αλλά ούτως ή άλλως είναι πραγματικά 👌
ΔΡΟΣΕΡΟΣ
Το Merge Bots είναι φοβερό Τα χειριστήρια παιχνιδιού είναι απλά
Αυτά τα ρομπότ μπορούν να πάνε τόσο γρήγορα αν τα ανεβάσετε
Yeet
Κάπως βαρετό αλλά μου αρέσει δεν με νοιάζει αν δεν μου αρέσει
Διασκεδαστικό παιχνίδι για τον 5χρονο γιο μου. Η εφαρμογή είναι σχεδόν αδύνατη τώρα. Το κόκκινο κουτί σταγόνες δεν μπορούν να ανοίξουν και να μην φύγουν ποτέ. Η γραμμή ανταμοιβής για παρακολούθηση προσθηκών εξαφανίστηκε. Η εφαρμογή προσφέρει τυχαία αναβαθμίσεις όταν αγοράζετε ένα ρομπότ με νόμισμα παιχνιδιού (όπως πριν). αλλά τώρα δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την προσφορά ή να την απορρίψετε. Πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή σε εκείνο το σημείο. Προσπάθησε να εκκαθαρίσει την προσωρινή μνήμη του παιχνιδιού και σκούπισε την προσωρινή μνήμη του διαμερίσματος Android. Καμία βελτίωση. Απεγκαταστάθηκε η εφαρμογή που χάνει όλη την πρόοδο. Πήρε ένα bot επιπέδου 33.
Merge Plane Robots - Idle Game 休閒 kreg
Καλό παιχνίδι, αλλά πρόσφατα έχω πολλές δυσλειτουργίες όπως τα κουτιά bonues δεν με αφήνουν να τα πατήσω ή να φύγω εκτός αν απενεργοποιήσω τελείως το παιχνίδι, παίρνοντας επιπλέον ρομπότ ή λαμβάνω δωρεάν αναβάθμιση ρομπότ, δεν θα μου επιτρέψετε να κάνω αυτόν τον αιθέρα.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να μάθω πότε θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση για το επίπεδο άνω των 40;
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι τόσο καλό, σας συνιστώ να το αποκτήσετε. Τα ρομπότ είναι τόσο διασκεδαστικά για να συγχωνεύονται και να μεταμορφώνονται
Τέλος, ένα παιχνίδι που δεν με εκλιπαρεί για βαθμολογίες εξαιρετικά διαδραστικό και ώρες ατελείωτου παιχνιδιού, προτείνω οπωσδήποτε τη συγχώνευση ρομπότ σε όλους τους φίλους μου. Και μου αρέσει πώς είναι ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης και μπορείτε να βγάλετε τόσα πολλά χρήματα ενώ είστε afk. Γι' αυτό αυτό αξίζει μια κριτική 5 αστέρων
το χειρότερο
Τα ρομπότ συγχώνευσης έχουν πολλές διαφημίσεις και θα σταματήσει για λίγο και πρέπει να παρακολουθήσετε ξανά την προσθήκη
Δεν υπάρχει τέτοιο κύριο σε αυτό το παιχνίδι
Φαίνεται τόσο ωραίο και είναι τόσο διασκεδαστικό
Ο λόγος για τον οποίο είπα το 1 γιατί τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πάρω ούτε τα κόκκινα κουτιά πια.
Είναι διασκεδαστικό και έπαιξα επίσης πολλά άλλα παιχνίδια συγχώνευσης και είναι διασκεδαστικά καθώς και συνεχίστε τη δουλειά παιδιά
Αυτό είναι φοβερό παιχνίδι🐊🌈❄⚡🌈🌑🌒🌓🌔🌕🌜🌛🌚🌚🌙🌘🌗🌖🌖🌖