Post by perchbackpotime on Feb 24, 2022 11:58:09 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код неограничени кристали ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2022 version ▞▞▞
Обичам тази игра, супер готина е и можеш да правиш много движения в нея.👍👍 Обичам играта
Това е хубава игра...заслужава всички d звезди...аз играя тази игра от една година и всички d нива са хубави и няма никакви усложнения.
Мисля, че е добра игра, но контролът е толкова труден, но се подобрява
qka e
Списък Видове модели [iOS | Издател: Vector Unit] - Colnect
Виждам къде играта може да е добра, но чувствителността, на която скачате, избягвате и т.н., е твърде чувствителна. Знам какво да правя, но едва докосвам екрана си и той прави каквото си поиска
Наслаждавам се много на това😊😊 това е най-добрата мобилна парко игра, която някога съм играл, но бихте могли да добавите малко скорост към охраната за режим на ловец
МРАЗЯ ГО! Плъзгането трябва да е на мястото, където вашият герой, иначе ще бъдете хванати. Поправете това СЕГА!!! Защо има кутии, които застрашават прогреса на нивото?! Каква беше причината да се добави стоп анимация?! За какво са дългите маси?! Като цяло НАЙ-ЛОШАТА игра някога!
Геймплеят изглежда страхотен, но единственият ми проблем е голям с контролите за плъзгане. Не съм сигурен дали съм само аз или контролите просто не работят, както трябва. Така или иначе за мен това е добра игра, която е съсипана от лоши контроли.
Vector Spillehall qnov
Вие, момчета, не знаете как да печелите пари. Вашите месечни приходи ще се повишат от 80 000 на почти 1 милион, ако направите Vector онлайн игра за много играчи. Плавър срещу играч, до четирима опоненти, класиране в класацията както в света, така и в местните. Множество подобрения на външния вид (легендарни костюми). Променете геймплея, за да отговаря на мултиплейър. Добавени са контролни точки, без преследвач, само други бегачи (противници). Добавете безкраен режим на издръжливост на бегача и поставете класиране върху него за право на самохвалство. Помислете и в линията на електронните спортове
Vector Arcade btwy
抓住糖果: 復刻版 解謎 jst
Обхватът на Стражата е несправедлив. Контролите са трудни. И човекът, който каза, че имате нужда от монети, за да получите трикове, беше прав. Не бих препоръчал тази игра, ако пъргавината на пръста ви е гадна, точно като моята.
Беше предизвикателно, страхотна игра и страхотен убиец на време. Той също така действа като вдъхновение да направиш паркор хаха, но освен този *спойлер* краят беше разочарование *спойлер* и че не можеш да направиш всички паркори по собствена воля
трудна е
Vector آرکید xryw
Vector Pelihalli wkx
androidx.core.math | Android Developers
Това е страхотна игра... Трудна е за игра и има нужда от време... но можете да получите всичките 3 звезди на всички нива, просто дайте малко време. Отново невероятна игра =)
Добра игра. Лош контрол. МИНАХА ГОДИНИ И ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНИ. ПОЧТИ НЕ МОЖЕ ЗА ИГРАНЕ ПОРАДИ ЛОШИЯ КОНТРОЛ.
Taapoooo neee за мъжете
Здравей, nekki, много ми харесва тази игра. Това е най-добрата игра на паркур в магазина. Играх и вектор 2, но не ми хареса. Моля ви да добавите повече карти и нива във вектор, така че ще бъде по-играемо. Благодаря ви давам 5 звезди. Чакам вашия отговор nekki..........
Избери Мишка Gaming HP Omen Vector Essential, Black от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата!
Забавно, но неуспешно в някои отношения. Просто ми се иска тези неща да се оправят като "скачане", но след това буквално да се плъзгат.
Може да направите и трета версия на Vector 😁😇
Играл съм това веднъж, но не съм много заинтригуван. Тази игра е много креативна, но бавно става трудна и това е нещо, което наистина ми харесва в тази игра. Контролите просто ме изключват, така че давам на тази игра 3 звезди. Не бих препоръчал толкова много за хора, които обичат паркур. ⭐⭐⭐
След като изтеглих и инсталирах тази игра, батерията на телефона ми се превърна в купчина супа, преди батерията да издържи цял ден, сега не издържа повече от час
Vector ne struva
Като цяло играта ми харесва, само че когато сте на около 4 фута пред ловеца, той ви дразни и става толкова разочароващо и трудно, че това може да накара много хора да счупят устройствата си, но графиката и уменията са добри, всичко останало боклук 🗑
единственото нещо, което мисля, че най-добрата игра е на път за вкъщи, мисля, че не беше така, би искал списък, моля свържете се със съответната връзка в момента, но трябва да го направя, аз съм красива човек, за отделен полетен сектор плюс всяка разлика в трудните и няколко дни, толкова повече Обединеното кралство и останалата част от най-важното нещо е, че няма да получи безплатна имейл услуга. трябва да бъдем добър ден, но бях малко повече и няколко минути пеша до работа с теб, мисля, че беше ф
Това е хубава игра, но когато купувате дрехи те стават черни, но показват оранжеви дрехи, което няма смисъл защо дрехите не стават оранжеви и когато сте в режим Hunter сте бавно, но защо компютърът работи бързо и ние вървете бавно, поправете това, моля 😔😔😔😔😔😕😞
Играта е добра, но характерът е толкова бавен като костенурка
Играта е много странна но I qka
Тази игра е СТРАХОТНА, особено когато е паркур, харесва ми, много е добра и безумно тичане и скачане от игра за изграждане (БЕЗУМНО ДОБРА).
Тази игра вероятно вече е стара, но преинсталирах, защото ми хареса. Но 1 звезда, защото има тази история с един режим на ловец, изискваше определен момент, за да скоча и ако пропуснах този момент буквално за по-малко от секунда, ме смятаха за твърде далеч. Това е глупаво досадно, защото моят опит ми казва, че все още мога да наваксам, дори и да съм пропуснал този скок. Моля, направете нещо. Наистина е глупаво досадно.