Post by perchbackpotime on Feb 24, 2022 12:04:27 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk taustiņu ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
Android Lietojumprogramma Skip Love, Ko Izstrādājusi WEEGOON, Ir Norādīta Kategorijā Atjautības Spēles. Pašreizējā Versija Ir 1.2.7, Kas Izlaista 2021-04-07
Spēle ir laba, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, tik daudz, ka spēle kļūst nespēlējama. Katrs pogas nospiešana parāda reklāmu. skumji.
Mana pieredze ar šo spēli bija lieliska, tāpat kā tad, kad man bija šī spēle pirms pāris gadiem. Es domāju, ka jums vajadzētu pilnībā iegūt šo spēli, un šīs spēles veidotājiem es vēlos pateikt paldies, ka izveidojāt šo spēli, jo, kad es redzēju šo spēli pirms pāris minūtēm, es sev teicu: ak dievs, es kādreiz to spēlēju. VISU LAIKU tā ir viena no manām mīļākajām spēlēm. Vēlreiz paldies šīs spēles veidotājiem. Jau tikai šīs spēles apskatīšana man sagādāja prieku. Es atvainojos, ka tas bija tik ilgi. Jums vajadzētu to izmēģināt. 🙂
Tā ir jautra spēle, taču reklāmas ir tik kaitinošas, jo īpaši, ja jūs atkal un atkal saņemat to pašu. Es spēlēju šo spēli, kad tā pirmo reizi iznāca, un tajā ir vairāk reklāmu nekā tad, kad man tā bija.
Love Balls Hádanky iwu
nive
Valentīnas ziedu veikals - Posts | Facebook
spēle ir lieliska, bet tajā ir pārāk daudz reklāmu! tas ir smieklīgi, kā stulbi smieklīgi!
Lieliska koncepcija un jautra spēle. Diemžēl reklāmu ir pārāk daudz. Atinstalēta.
Jo tālāk es eju, tas kļūst atpaliek. Es domāju, ka tas ir no visiem iepriekšējiem līmeņiem. Un arī daudz reklāmu.
Spēle nebija pietiekami interesanta, lai es vēlētos to darīt bez problēmām, un es atsakos tērēt savu laiku, spēlējot jebkuru spēli, kurā ir vairāk reklāmu nekā spēles laiks. Ne tas, ko es domāju, ka tas būs. Spēles dzēšana.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arked uxj
Par daudz stulbu piebilst, pārtrauc manu spēli. Dzēš tagad un iegūstu jaunu spēli! #😠😤Vilšanās!! Bet tā ir jautra spēle, kad man ir iespēja to spēlēt!!
Jautra spēle, bet gandrīz neiespējami spēlēt. Ir daudz reklāmu, no kurām dažas neļāva man atgriezties spēlē. Diemžēl nav vērts spēlēt.
Šī banāna griezēja ir lieliska! Tas ietaupa laiku, lai bērni varētu nokļūt līdz autobusam. 10/10 spēlētu vēlreiz.
Šī spēle ir tik burvīga! Man patīk varoņu iespējas! Es iesaku instalēt spēli. Tā super jautri. Tomēr tajā ir dažas reklāmas ikreiz, kad pabeidzat 2 posmus. Bet tās nav garas reklāmas. Iesaku instalēt spēli thoo!
Ledus salāti I Love Eco 300g ... Pupiņas I Love Eco sarkanas 380g/230g ... Kukurūzas uzkoda I Love Eco ban,zem.,8mēn,20g.
Jautri, bet pārāk daudz reklāmu, un es nemaksāju par reklāmām bez maksas.
Harijs Poters: Cūkkārpas noslēpumi. Harry Potter: Hogwarts Mystery · Harijs Poters: Cūkkārpas noslēpumi ; Mīlestības bumbiņas. Love Balls · Mīlestības bumbiņas.
Tiešām... Patiesi... šī ir tikai reklāmu klikšķu ferma. spēle ir briesmīga, un katrs līmenis ir gandrīz vienāds. ja jums patīk reklāmas, šī ir spēle jums.
Tātad. Daudzi. Reklāmas. Ir tik grūti izbaudīt spēli, kad jūs tik tikko varat to spēlēt. Neinstalējiet.
Šī spēle ir jauka, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, un pat tad, ja atrisinat mīklas, jums ir jāizveido dažas zvaigznes, pamatojoties uz nezināmu modeli, un, tiklīdz esat sasniedzis ierobežojumu, jūs saņemsit tikai reklāmas un reklāmas, NELEJUPIELĀDĒJIET ŠO
LIELĀ REKLĀMU SPĒLE 😒, pēc apavu reklāmām spēles ekrāns ir melns, nevaru spēlēt vēlreiz 😠👎
Love Balls Hádanky zdwd
Man tas patika, es to spēlēju līdz pulksten 4:00 no rīta, bet tikai vienu reizi man patīk izveidot vairāk krāsu bumbiņām, lai mēs varētu veidot ādas un varētu būt dzīvnieku bumbiņas, no kurām izvēlēties ādas, lai mēs varētu patiešām izklaidēties, lūdzu, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! !!! ist gold$$$$$$$$$$ Es to ierindoju 1000000000000000000000000
Tas ir tik jautri, man patīk šī spēle
man ļoti patika šī spēle, un es saprotu, ka reklāmas ir viena no tām, izņemot d**n!! KATRU 2-5 SEKUNDĒM??? Tas ir vienkārši traki!! Es to atinstalēju, tiklīdz esmu to novērtējis, c ya bye bye!
Lietotnes pakalpojumā Google Play
180. līmenī tas lika man pārtaisīt vairākus līmeņus un iegūt 3 punktus, lai es varētu iegūt kopā 430 punktus, lai atbloķētu nākamos līmeņus. tas ir laika izšķiešana, lūdzu, NELEJUPIELĀDĒJIET+ pārāk daudz sludinājumu, tas ir izpārdots
šī ir ļoti jautra spēle, kas dažreiz prasa pacietību, bet tomēr. Es ieteiktu šo lietotni jebkurā dienā.
Kaitiņa
Tik daudz lejupielāžu un tomēr 20 reklāmas 5 minūtēs. Varbūt pietiktu ar 1 reizi 5 minūtēs, lai tiktu galā. Tiešām skumji, jo tā ir pienācīga spēle.
Es patiešām izbaudīju šo spēli, man bija diezgan daudz monētu, un es ar to biju pusceļā. diemžēl ar jaunāko atjauninājumu izstrādātāji, šķiet, ir atņēmuši visu manu progresu, lai piespiestu mani tērēt naudu par lietām, kuras es biju ieguvis ar spēļu valūtu pirms šī nesenā atjauninājuma. tas bija labs, kamēr tas ilga, bet tā ir tikai vēl viena zīmēšanas spēle.
Ir jautri spēlēt līmeņus un iegūt punktus un naudu, lai pārveidotu mīlestības bumbiņas jaunā dizainā, mīliet spēli, kas ir pārsteidzoša
Koncepcija ir laba, bet WAAAAY pārāk daudz reklāmu. Izņēma visu jautrību no spēles. Atinstalēta.
Reklāmu ir nedaudz par daudz, un katru reizi, kad vēlējos atsākt zīmēšanu, parādīsies reklāma. Izņemot to, tas ir labs laika slepkava.
Hilton The Hague Hāga Nīderlande - Agoda
Šausmīga lietotne. pēdējās reizēs, kad mēģināju to atskaņot, tas nogalināja manu tālruni, kad es zinu, ka manā telefonā bija 50% vai vairāk. Tas atsāknētu manu tālruni, tiklīdz tas būtu pievienots, lai uzlādētu, un tikai 2% maģiski! Tas arī liek mana tālruņa akumulatoram uzkarst tā, it kā es turos pie liesmām. Neviena cita problēma to nedara, ja vien nemēģinu spēlēt šo lietotni! sliktākā lietotne! un visa tā uzkaršanas kamera, iespējams, rada bojājumus! Es to nemaz nevarēju atskaņot ar to, kas tas ir izdarīts. Brīdinās citus nelejupielādēt!
Ne pārāk labi, bet tikai nedaudz
Lieliska spēle, bet esmu to novērtējis ar 2 zvaigznēm, jo , 1 reklāmas ir kaitinošas, 2 spēle aizkavējās un pēc spēles sākšanas tā nedarbosies pareizi, bet kopumā man šī spēle ļoti patīk, bet pēc reklāmām jautri.
Pārak daudz reklāmas
Tas ir jautri. Taču noteikti izslēdziet wifi, jo katrā otrajā līmenī (kas paiet ātri) tiek rādītas 30 sekunžu videoreklāmas. Mūsdienās viss ir par naudu.
Tā ir lieliska spēle gadījumiem, kad jums ir garlaicīgi, un tā ir diezgan laba, kad jums nav interneta, bet ir daudz reklāmu, kā arī jūs varētu darīt labāk
Love Balls Puzzel brrt
فوائد الحرمل - Jaunākā Versija Android - Lejupielādējiet Apk
Lieliska spēle, taču reklāmas bija tik biežas, ka tās spēlēšanas baudījums vienkārši pārtrūka. Es tiešām gribēju novērtēt augstāku! Es mēģināšu vēlreiz pēc dažiem mēnešiem un attiecīgi atkārtoti novērtēšu.
jauki. bet ne izcili. garlaicīgi . kas vēlas interneta avotu.ļoti slikta.grafikas vairāk, vadības nav, spēle vairāk
Man tas tik ļoti patīk, ka tas nekad nenoveco, tas ir pārsteidzoši un jautri, ja jums nav interneta savienojuma, tas vienmēr parāda jums reklāmu 27–43 minūtes, tas joprojām ir labs, lai gan man tas patīk 5 ZVAIGZNES
strādāja labi, bet tad neatvērās. mēģināja izdzēst citas lietotnes un restartēt tālruni. bet tomēr negribētu. Pirmās 3 nedēļas strādāja lieliski, neko citu nesamazināja. tikko apstājās.
Tā ir ļoti jautra spēle, taču es nevaru spēlēt, ja ik pēc 40 sekundēm tiek parādīta 30 sekunžu reklāma! Tas patiešām ir apgrūtinoši, un tāpēc es neieteiktu šo lietotni, ja vien jūs nevarat rīkoties ar reklāmām.
iOS: 2018 DOWNLOADS. iOS: 2018 SPEND ... LOVE BALLS. SUPERTAPX ... Based on combined data for the Google Play and Apple iOS app stores.
Jautra spēle. Reklāmas ir ļoti uzmācīgas un pārāk biežas. Pārāk saprātīgi. Pretīgi.
Vidēji es teiktu, ka es, iespējams, saņemu aptuveni 657 reklāmas sekundē, un es burtiski vienkārši spēlēju normāli. Es zinu, ka jums, iespējams, ir vajadzīga nauda, jo jums tās nav, jo jūs esat slikts uzņēmums, bet nopietni?