Post by perchbackpotime on Feb 24, 2022 12:10:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeny závad kódů ▞▞▞
▞▞▞ Sonic the Hedgehog™ Classic 2022 version ▞▞▞
Vyžaduje připojení, příliš mnoho reklam. Musí se připojit k Android Play. Příliš omezující
Tato hra se nedržela tak dobře, jak je, ale špatně implementované ovládání dotykové obrazovky činí některé z nudnějších úrovní téměř nehratelné. Kromě toho mě stále sužují reklamy poté, co jsem zaplatil za jejich odstranění. Jedná se v podstatě o krádež nebo přinejmenším podvod a takovéto podvodné obchodní praktiky by neměly být nikdy přehlíženy, i když je množství ztracených peněz zanedbatelné. Upřímně řečeno, jsem znechucený. Pokud uvažujete o instalaci této aplikace, vyzývám vás, abyste hru emulovali. 🛑👎
Sonic the Hedgehog™ Classic Екшн uddh
To je dobrá hra, ale můžete opravit ovládání v hořké, protože je těžké se pohybovat a vybral jsem 3 hvězdy kvůli pěkné grafice
Dojit klasickou hru za pár mizerných reklam je škoda. Chápu, že lidé potřebují vydělávat peníze, ale bez připojení k internetu to ani nebude hrát? Zajímalo by mě, co se v této aplikaci skrývá?
zaplaceno za plnou verzi žádné reklamy před rokem šly stáhnout znovu, ale plná verze nebyla nalezena a stále se zobrazují reklamy, opravte problém nebo se odinstaluje a chcete vrátit peníze
Sonic the hedgehog bude vždy moje sonická hra číslo 1. Hrál jsem ji od dětství a i když jsem hrál spoustu zvukových her, tato hra je a vždy bude nejlepší zvukovou hrou v obchodě Play. Takže pro sonické fanoušky vám doporučuji stáhnout si tuto hru.👍😉
Dal bych tomu 0 hvězdičku, kdybych mohl zdůvodnit: 1. je těžké osídlit tajnou oblast 2. tajná oblast vás má co zastavit 3. Je téměř nemožné sesbírat jediný chaos emarold 4. je těžké dokončit mramorovou zónu 5. je téměř nemožné porazit eggmana 6. hra mi nedovolí používat tlačítka se šipkami místo joysticku. Hra za to nestojí, pokud nebude jednodušší
Kéž bych si mohl užít tuto nostalgickou aplikaci, ale omg, ovládání je hrozné. Téměř nehratelné. Frustrovaný jako čert.Reklamy, když jsem použil režim ladění reklamy, když stisknu kroužky reklamy, když pozastavím reklamy, když zruším pozastavení reklam, to je hloupé, je příliš mnoho reklam opravit to
Je to dobrý nápad 💡 vytvořit franšízovou hru, doufám, že to pomůže zajistit, že budete zábavnější, Manie přidejte do hry další postavy, aby mohla být konkrétnější, podrobnější a zábavnější
Definitivní verze Sonic 1. Navíc můžete hrát za Tails and Knuckles a Sonic and Tails společně jako v Sonic 2 a 3. JAK to můžete udělat špatně? Rozhodně se musí hrát.
Skvělá hra... Ale proč jsem platil za odstranění reklam, když jsem si myslel, že budu moci hrát offline?!?! V popisu je napsáno, že mohu hrát offline, ale PROČ!!! proboha nemůžu hrát offline?? Jsem tak šíleně naštvaná!!!!
Super hra já byl na tom filmu a byl taky super
Sonic the Hedgehog™ Classic Δράση eev
Je to dobrá hra, ale dávám 4/5 jen kvůli tomu, že nemůžete hrát bez přístupu k internetu.
Líbí se mi to, ale jsou tu 2 problémy 1 je tolik reklam 2 je 6. chao tam nebyl tak to pls opravte🥺
Tato verze hry je skvělá, upgrady původní hry jsou úžasné, ale pokaždé, když dokončím Final Zone, spadne. I když má uložená data zůstávají, rád bych si mohl prohlédnout závěrečnou cutscene a sekvenci titulků. Od 15. července 2020 se nyní hra vůbec nespustí. Prostě to spadne, když to otevřu. Stejný problém u Sonic 2.
One Punch - LIMITED EDITION Arcade krm
Hraní a ovládací prvky krytí reklam jsou WAAAAAAAAAAAAYYYYY příliš citlivé. Pohybuji se doprava jen o šmouhu a zacházím příliš daleko a ztrácím prsteny.
Přinejmenším zábava se vrátit do dětství jako více je jiná než ta první, protože v Sonic 1 nebyl žádný spin dash, takže to přineslo nějaké chyby, ale bylo zábavné hrát
Aww, sega, musíte si koupit ocasy a klouby, není to cool člověk. Proč jste nikdy nepřidali Sonic 3. Bude mi ctí jej přidat. Raději hraji Mario místo Sonic. Od nynějška 2 roky jste nikdy nevytvořili zvukovou hru. Nyní se blíží rok 2021 a vy jste stále nepřijali novou zvukovou hru vážně.
Na telefonu obvykle nehraju hry. Je to zařízení mých synů. Ale dostal jsem se ke svým výhodám a objevilo se toto.. PŘÍMÁ NOSTALGIE. Je mi 38, takže jsem na této hře vyrostl a je to poprvé, co na mě moje žena v mobilní hře křičela, abych toho nechal. Utratili pár babek za žádné reklamy. Stojí za to podpořit vývojáře, kteří odvedli skvělou práci.
Klasická hra je portována dobře, s pěknými doplňky, jako je možnost hrát jako Tails nebo Knuckles, ale další „spouštěcí“ uživatelské rozhraní klasické hry je ošklivé a zbytečné a reklamy jsou příliš agresivní. Po dokončení prvních dvou úrovní hry jsem byl nucen sledovat několik reklam za sebou – v závislosti na tom, jak rychle jedete, se můžete zaseknout, že budete trávit více času sledováním reklam než samotným hraním hry...!
Musím říct, že ve hře se mi vrací nostalgie z doby, kdy jsem hrával jako dítě... a to je vše. Rád bych přednesl skutečnost, že tato aplikace musí být neustále připojena k internetu, aby se během vašeho zážitku přehrála záplava reklam. Pro mě je to přímo trestuhodné. Je pravda, že si hru můžete koupit, abyste se mohli osvobodit od přemíry reklam, ale nikdy jsem nehrál žádnou aplikační hru, která by zastavila váš zážitek jen proto, že vaše připojení k internetu přestalo existovat.
Je to v pořádku, ale je třeba zpřísnit citlivost ovládacích prvků nebo dát do nastavení tlačítko, kde si to lidé mohou udělat sami. Zaplatil jsem za žádné reklamy a stále se mi zobrazují reklamy
Celkově docela dobré, ale přál bych si, abych mohl hrát offline a ovládání je někdy docela obtížné. Sonic často dělá svou rotaci při nehodě.
Miluji tuto aplikaci, ale od zakoupení nového telefonu (Leagoo T8S) mě přesměruje na Sonic 2, když půjdu obnovit svůj nákup.
Nelze opustit/ukončit hru na hlavní plochu. Spousta dodatků
Kdykoli skončíte hru, zobrazí se reklama. Poté se dostanete na hlavní obrazovku, kde se zobrazí reklama. Pak jdete hrát a dostanete další reklamu. Pouhým pozastavením hry a návratem zpět získáte 2 reklamy, které někdy hru úplně zhroutí. A nevím, jestli si to vybrali tvůrci, ale je tu spousta reklam, které mají falešná tlačítka přeskakování, která vás zavedou do obchodu s aplikacemi, čímž vaši hru ještě víc pokazí. Tak hádej co? Poté se vraťte dovnitř a uvidíte DALŠÍ REKLAMU.
Skvělá hra, ale je tam příliš mnoho doplňků a ani jsem nevěděl, že po stažení hry s vašimi daty ji stále musíte mít na svých datech, abyste ji mohli hrát, pokud nemáte data, nemůžete hru hrát, co naprostá ztráta času a dat, jen vám radím, že pokud víte, že nemáte vždy data, nestahujte si hru, stáhněte si jiné lepší hry, které jsou offline, jsou dokonce mnohem lepší než tato hra, přeji si nikdy mě nenapadlo si to stáhnout
Sonic the Hedgehog™ Classic Akcijske igre xwbi
Tato hra je tak zábavná, že tuto hru opravdu doporučuji. Pro všechny nové zvukové fanoušky je to založeno na úplně první zvukové hře. Na rozdíl od první hry na genezi, na mobilu můžete udělat otočku tak, že se podíváte dolů a stisknete tlačítko skoku, jinak tuto hru opravdu miluji a doufám, že budete!
Tato hra je opravdu dobrá, ale reklamy jsou prostě šílené pokaždé, když dokončím úroveň, která se zkrátí na reklamu. Už to nemůžu vydržet, ale všechny ostatní sega hry jsou lepší než tato sonická hra.
Skvělá hra, jen jeden problém SEGA, hodně padá! Dostane se o něco dále a hra spadne, opravte to prosím a bude to 5 hvězdiček!
Hra je úžasná. Ale mám 3 výtky. 1., reklamy. Těch reklam je příliš mnoho. Mám hru měsíc a půl a moje hra 11krát spadla. 2., klouby. Když dostaneš všechny ty smaragdy chaosu, dostaneš klouby, ale dostal jsem ho po zelené zóně kopce. Nakonec, poté, co porazím poslední zónu a vy porazíte egg man, hra prostě spadne a hra se zastaví. Ale aspoň je můj pokrok zachráněn. Sega, oprav to prosím. Ps. Miluju segu.
je to zábavná hra, můžete si vybrat jakoukoli postavu, ale aby byla zábavná, měli byste přidat každou postavu
Jak vyplývá z nejvyšší kritické recenze, ovládání pohybu je tak hrozné, že dělá platformování neobvykle obtížným. Navrhuji změnit ovládání pohybu na něco jako D-pad, protože je téměř nemožné zastavit a změnit směr se současnými ovládacími prvky. Jsem rád, že se mi podařilo projet zónu Green Hill
Jen wifi a hned na zacatku chteji prachy a offline nejde
špatný. Je to opravdu pomalé, hra běží rychlostí 5 fps, z nějakého důvodu se vše hýbe, jako by to bylo ponořené v medu. opravdu není legrace.
Sonic the Hedgehog™ Classic कार्रवाई tnp
Naprosto ostudné. Reklama za reklamou a to je předtím, než dostanete možnost spustit hru. Blahopřejeme vám, vývojáři aplikací, kteří sbírají peníze, že jste tuto hru úplně zkazili. Uvidíme, jak dlouho bude moje recenze trvat, než bude stažena. Všiml jsem si, že žádná z recenzí neříká ani slovo o nechutné práci, kterou jste odvedli s plodnou reklamní injekcí, která se zdá být jedinou skutečnou prací odvedenou na této klasice. Nechutný
Tato hra je naprosto úžasná. Líbí se mi tato hra, protože můžete hrát jako Sonic the Hedeghog a porazit Eggman's Badniks. Ale je tu jeden problém. Nemohu odemknout Tails or Knuckles! To je velké zklamání. Ale stejně. Tato hra je perfektní. Sbohem. 🤗
Miluji tuhle hru! Je nejlepší! <3
Nejlepší hra vůbec, ne tolik reklam od Segy na to, aby to bylo zdarma, proto dávám přednost Sonic před Mariem