Post by perchbackpotime on Feb 24, 2022 12:25:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Лош геймплей
Ужасно е да започнете мач, който сте дали, за да гледате реклама.
Защо да го промените да бъде грабване на пари. Всичко, което тази игра правеше добре, я съсипа. Стар преглед: Какво приятно освежаващо усещане. Истинска игра в магазина за приложения. Не е добавен симулатор за гледане. Всеки трябва да изтегли тази игра.
Това е добра игра, но има нужда от много подобрения, като например да направите онлайн pvp, също така можете да добавите скинове и още повече нива на кампанията и моля, направете редактирането на картата по-лесно, едно нещо, което открих, е играта да замръзва често
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie rpm
RTS Siege Up! - Medieval War Diskarte tlo
Това е страхотна игра! Бих дал 5 звезди.... но почти всеки път, когато контролирам група от войски, не всеки прави това, което казвам Някои войски просто остават там, когато има битка, особено с стрелците, ако тази грешка бъде отстранена и контролите са лесно и просто, тогава не бих се поколебал да дам на тази игра 5 звезди!
Google play се появява през секунда. Съсипа цялата игра...✌️
Здравейте, редактирах това, защото имам ново предложение. Играта е много прилична, лесно се печели, въпреки че се чудех дали можете да я направите по-дълга всеки рунд. Когато изберете сграда, след това щракнете върху изграждане, поне накарайте селяните да ги построят като кулата, защото най-вероятно са безполезни, те просто носят ресурси, същото за ремонта. Също така екипната система е оценка, но най-вече не е отбор, защото когато бъдете атакувани, вашият отбор не ви помага.
обичам тази игра, но някакво ниво е твърде трудно bcz от това, което изтрих, моля, решете проблема 😧😠😡😠😡
Тази игра предлага най-доброто мобилно RTS изживяване, което съм намирал в Play Store досега. Въпреки че не е перфектен, Siege Up е най-близкото нещо, което ще намерите, ако търсите игра, подобна на класическия Warcraft, Age of Empires или Command and Conquer. Безплатна е за игра, офлайн и онлайн и има функция за редактиране на карта.
Забелязах, че промените бяха направени в играта, така че сега, когато функцията за плащане работи. Като цяло трябва да кажа, че това е страхотна игра, пълна със забавни процесори, срещу които да играете. Реквизит за вас разработчици/разработчици.
Candy Crush Friends Saga Rekreacyjne vezx
Много потенциал! Харесвам графиката и като цяло как играете играта! Иска ми се да има повече различни сгради и/или подобрения върху тях, технологични изследвания и друг начин за побеждаване на врага, като технология, политическо влияние с търговия или нещо подобно. войната и битките се отмиват твърде бързо
Добра графика, но опциите не се превъртат и играта изостава на моето устройство и последното нещо по време на историята на играта в средната точка, моят герой не се движи дори когато натисне зелената стрелка.
ТАЗИ ИГРА СЕ ПОДОБРЯВА МНОГО ХАРЕСВАМ ОБЩНОСТТА ДА ПРАВИ СОБСТВЕНА КАРТА И ДА Я СПОДЕЛЯ С ДРУГИ. ТОВА СТАВА СТАВА ПО-ДОБРЕ И ДА ИСКАМ ДА ИМА ОЩЕ АКТУАЛИЗИРАНЕ.
Играта е най-добрата, но повишете нивото на играта😁😁😁
Играта ви се нуждае от балансиране, ако ще имате облачна функция, позволяваща на камерата да се придвижва и излиза, така че да можем да виждаме също всеки път, когато стартирам нова игра, че не можах да стигна по-далеч от това да имам две ферми и може би стойка за стрелба с лък, защото враговете мигновено атакуват да ви атакува, никога да не ви дава шанс да построите или при това да възстановите нещо, също така позволява на сградите да бъдат въртящи се с камерата, защото всяка отделна сграда, обърната към определена посока, затруднява създаването на нормално изглеждащо царство.
Като цяло играта ми хареса, просто пожелах да има опция за автоматично завъртане на екрана. В настройките на играта няма опция за автоматично завъртане и не, промяната на настройките на ротацията на телефона ми също не работи. Опитах това, не се получи.
Не работи на asus zenfone. Заседнал на черен екран
Наистина се наслаждавам на тази игра. Това ми дава силни звездни занаятчийски вибрации. Много добре.
Това е сладка концепция, но смятам, че не ви се дава много шанс да укрепите силите си, преди да бъдете затрупани от атаки. Това го съсипа за мен, но иначе е добра игра.
Ганда Са снимка
Не ми хареса тази игра. Не ми харесва как работи икономичната механика (получаване на камък и злато), както и създаването на сгради. Използването и контролирането на единици (= битка) е досадно. Тази игра има много потенциал и е прилична за мобилни устройства, но към момента просто й липсва в повечето аспекти.
Графиката е толкова лоша, че е невъзможно да се направи разликата между враг и дърво с един поглед.
RTS Siege Up! - Medieval War Стратегије blx
Буквално невъзможно да се играе с автоматично завъртане
Brooooo тази игра е толкова невероятна, пич, но мога ли да имам предложение, можете ли да добавите чисто нова сграда за стрелбище, което има единици като Marksmans или мускетари, които имат обхват като балисти. И можете ли да добавите като обсадни кули, които могат да пренасят единици до върха на стената на замъка. мерсисс
Мислех, че играта ще бъде добра или нещо подобно и разбрах, че греша, съжалявам, ако не съм положителен или нещо подобно, но това е моето мнение
Начинът, по който контролира войските, съсипва всичко
Когато погледнете врага на картата, можете да видите, че те имат предимство, тъй като имат повече мини близо до себе си. Така че сте готови да се освободите. Второ, те могат да възстановят базата си, ако я унищожите, но ние не можем да възстановим нашата. Плюс това защо не можем да променим местоположението на нашата база? Защо винаги трябва да сме червени и да започваме с по-малко мини?
Проста и забавна стратегия в реално време, доста често се актуализира с нови неща. 👍
Невероятна игра над всичко! Толкова съм щастлив, че успях да намеря тази игра не само в ранните етапи на разработка, но и да видя как играта расте и се променя, аз лично съм платил без реклами и мами, само за да ви помогна малко, желая Бих могъл да направя повече и може би в близко бъдеще бих могъл да дам повече подкрепа по твоя начин, защото искам да видя играта ти да нарасне до акцент на главната страница! Но моля, придържайте се към истинската си оригиналност, не бих искал да го видя да се превърне в игра за игра/победа като останалите. 5/5!
Ревюто ми беше изтрито, така че става от 2 звезди на 1, контролите на играта са ужасяващи, войските ще се отключат и след това ще се самоубият срещу орда от врагове, как щракнете върху войските прави движението на войските и движението на единиците невъзможно! Кампанията е ужасяващо небалансирана. Харесва ми концепцията на играта, просто не я играя!
Третото последно ниво просто няма смисъл. Моята армия тренира толкова бавно, докато войниците на двамата врагове тренират толкова бързо и толкова много, искам да кажа... Какво?!!
ဝန်းရံခ
Трябваше да променя оценката от 5 звезди на 1. Това е наистина добра игра, докато не стигнете до мисията, наречена ледена крепост. Физически не е възможно да завършите тази мисия. Каквото и да построите, AI изгражда двойно количество. ПЛЮС трябва да изградите повече за нахлуваща сила. Прекарах близо 4 дни в опити, напълно съсипаха играта за мен
Това е наистина забавна малка игра, която ми напомня малко за възрастта на империите, които не плащат за победа или игра и прилични цени на нещата, които можете да купите като два долара за премахнатите реклами
Не мога да спра да играя тази игра е страхотна точно като Warcraft. Получих молба, с която повечето хора биха се съгласили, ако добавите въздух и раса като орк, елф, джудже, немъртви просто така, ако добавите, че все повече хора ще изтеглят тази игра съм сигурен в това и можете да добавите въздушни единици и мултиплейър за приятели и съюзи и войни, което ще направи играта по-страхотна 😎 и за всички, които все още не са изтеглили това, изтеглете го и няма да съжалявате благодаря ви, че направихте толкова страхотна игра
Това е добра игра, но има нужда от повече войски и карти и разширяване на картите и кулите tysm страхотна игра
Хубава игра, единственият проблем е, че има грешка, че не можете да създадете пазар, въпреки че нямам пазари. и грешката, че подредих войските в кутия и ако я изрежа на място, няма да се движи. моля, поправете грешките и грешките, може би ще го оценя с 5 звезди.
Страхотна игра! Липсва ръководство за Helô... Не разбрах как да кача единици и тази информация би била наистина полезна, така че търсих тази опция. Освен това мултиплейър режимът би направил играта перфектна! Надявам се да го поставите в следващите актуализации
Най-добрата игра някога. Моля, добавете обсада в режим на редактор. той ще обяви втори играч не само като има замък, но и като добави краля.
RTS Siege Up! - Medieval War Strateginiai aun
Още карти за офлайн и повече кули
Едно ниво е счупено, те не спират да хвърлят хайвера си и няма какво да ги унищожи, за да ги накара да спрат да хвърлят хайвера си
Би било по-добре, ако добавите лечебни отвари, отвари за ярост, отвари за скорост, самолети със скок с парашут и т.н. n добавите повече нива, защото е твърде по-малко. Редактиране с нов коментар. Вие дори изобщо не отговаряте на предложения, а също така "ледената крепост" е невъзможно да спечелите, дори ако я поставим в лесен режим и опитайте всички стратегии. НЕВЪЗМОЖНО ДА СПЕЧЕЛЕТЕ ТОВА НИВО И ТРЯБВА ДА СЕ ПОПРАВИТЕ .. И ТАКАТО НЕ ОТГОВОРИТЕ САМО ИСКАХ ДА КАЖЕ ТОВА НЕ ГО ДЕИНСТАЛИРАМ СЕГА.
Добър интерфейс, но лесен за навигация. Не е твърде объркващо, но правенето на всичко с пръсти изисква известно свикване.